Projecten

Designlamp VILLA biedt unieke mogelijkheden voor professionele toepassingen. Een kantoor, winkel, restaurant, beursopstelling of ontvangstruimte krijgt met VILLA een iconische uitstraling. Uw projecten schitteren door het gebruik van opvallende kleuren, uitvoering in specifieke formaten (tot een diameter van maar liefst 120 cm) en de geometrische structuur. Dankzij de lichtdiffuser kan VILLA vrij in de ruimte hangen en is het mooi vanuit elke hoek.

Modulaire constructie

Door haar modulaire opbouw kan de villa perfect worden aangepast aan de creatieve ideeën van de klant. Lartura biedt architecten, interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en andere professionals de mogelijkheid om VILLA als maatwerk toe te passen binnen hun eigen projecten.

Light diffuser

Doordat VILLA standaard is voorzien van een lichtdiffuser kan hij vrij in de ruimte hangen en is mooi vanuit elke hoek. VILLA zal je nooit verblinden.

Kleur

Werk je met kleur? Op het gebied van kleur is er veel mogelijk. Hiervoor heeft Lartura een uitgebreid kleurengamma beschikbaar. Er kunnen ook heldere of fluorescerende kleuren worden gebruikt. Zo kunnen ze worden afgestemd op de omgeving, natuur, interieur, meubels, mode, trends en merk.

Branding

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om merkwaarden te versterken. VILLA biedt hiervoor unieke kansen. Door de inzetbaarheid van kleur en beschikbaarheid van grotere maten krijgt je project die extra dimensie waarmee je merk, identiteit en ruimte krachtig met elkaar kan verbinden.

Material

Bijzondere materialen in gedachten? Voor VILLA is gebruik gemaakt van hoogwaardig, gegoten acrylglas met een dubbelzijdige matting Het is ook mogelijk om andere materialen te gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van materialen met structuur, optische effecten, spiegeling, hout, bamboe of karton of zelfs papier? The sky is the limit.

Maatvoering

VILLA wordt standaard geleverd in de diameters 60 cm, 90 cm en 120 cm. Voor specifieke projecten zijn echter andere formaten mogelijk. Lartura denkt graag met u mee over creatieve toepassingen van het VILLA-concept. Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

ONTWERPER: Hans Strijbos

MATERIAAL: acrylglas & 3D geprinte polymeer

FORMAAT: 60 cm(d) x 33,2 cm (h) of 90 cm(d) x 48,2 (h) (andere maten in overleg)

GEWICHT: 2,1 kg (d60), 3,2 kg (d90)

FITTING: E27 (alleen led, 60 watt maximaal)

PRIJS: neem contact op voor prijzen en verkijgbaarheid

KLEUR: bekijk hier alle kleuren

LEVERTIJD: 2-3 weken