Kleuren komen terug

By augustus 17, 2020 Algemeen, VILLA

Het wordt al een tijdje gefluisterd, maar nu begin je het overal te zien: kleuren beginnen overal te stralen in huizen, restaurants en organisaties. Kleuren komen terug in het interieur! Waar eerst de afwezigheid van kleur de abstractie kwaliteit van de architectonische ruimte benadrukte, zie je dat kleur de ruimte expressie en kracht en energie verleent. Geen abstractie, maar keuze. Geen leegte, maar verleidelijke energie. Geen objectieve ruimte, maar subjectieve invulling.

Kleuren mogen weer stralen, spreken en zelfs schreeuwen. Goethe zei: kleuren zijn boodschappers van het licht. En niemand kan dat beter zeggen. Boodschappers van het licht. Wie wil die niet verwelkomen?

VILLA

VILLA is in meer dan 20 kleuren te verkrijgen. Dit maakt deze lamp uniek omdat lampen vaak zelf geen kleur hebben. Ze zijn transparant om licht door te laten, maar kleur is zelf geen wezenlijk onderdeel van de lamp zelf. Anders is VILLA, gemaakt van Acrylglas, gematteerd aan twee klanten. Bekijk hieronder welke kleuren beschikbaar zijn.

Nieuwsgierig naar wat VILLA kan doen voor jouw project of interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op,  vraag een kleursample of prijslijst aan.