Skip to main content

Kleuren komen terug

Het wordt al een tijdje gefluisterd, maar nu begin je het overal te zien: kleuren beginnen overal te stralen in huizen, restaurants en organisaties. Kleuren komen terug in het interieur! Waar eerst de afwezigheid van kleur de abstractie kwaliteit van de architectonische ruimte benadrukte, zie je dat kleur de ruimte expressie en kracht en energie verleent. Geen abstractie, maar keuze. Geen leegte, maar verleidelijke energie. Geen objectieve ruimte, maar subjectieve invulling.

Kleuren mogen weer stralen, spreken en zelfs schreeuwen. Goethe zei: kleuren zijn boodschappers van het licht. En niemand kan dat beter zeggen. Wie wil deze boodschappers niet verwelkomen?

Domea

Domea is in meer dan 20 kleuren te verkrijgen. Dit maakt deze lamp uniek omdat lampen vaak zelf geen kleur hebben. Ze zijn transparant om licht door te laten, maar kleur is zelf geen wezenlijk onderdeel van de lamp zelf. Anders is Domea, gemaakt van Acrylglas, gematteerd aan twee klanten. Bekijk welke kleuren beschikbaar zijn.

Nieuwsgierig naar wat Domea kan doen voor jouw project of interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op,  vraag een kleursample of prijslijst aan.