Skip to main content

Domea

Ik ben Domea

Ik ben met de hand in NL gemaakt. Onvervalst Dutch Design. Mijn lichaam is harmonieus en mijn afwerking voortreffelijk. Mijn ontwerp is volledig circulair. Zo is het materiaal van mijn kap gemaakt van gerecyled acrylglas uit de collectie Greencast. Bijzonder aan mij is dat bepaalde delen van mijn constructie met een 3D printer zijn gemaakt. Dat zie je als je goed kijkt. Hier lees je daar meer over. Ik ben verkrijgbaar in doorsnedes van 60 cm, 90 cm en (in overleg) zelfs tot 120 cm.

Lichtdiffuser

Standaard ben ik uitgerust met een lichtdiffuser. Hierdoor ben ik mooi vanuit elke hoek en zal ik je nooit verblinden met mijn licht. Geef mij een plek vrij in de ruimte of hang mij boven een tafel. Overal zal ik je zachtjes raken met mijn licht.

Kleur

Ik ben te maken in vele kleuren. Ik straal je in meer dan 30 kleuren tegemoet, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk hier naar een selectie van de beschikbare kleuren, vraag een kleursample aan. Wil je iets echt bijzonders? Bijvoorbeeld fluoriserende felle kleuren? Neem even contact op met hans@lartura.com. We gaan dan persoonlijk kijken wat er mogelij is.

SPECS DOMEA

ONTWERPER: Hans Strijbos

MATERIAAL: acrylglas & 3D geprinte polymeer

FORMAAT: 60 cm(d) x 33,2 cm (h) of 90 cm(d) x 48,2 (h) (andere maten in overleg)

GEWICHT: 2,1 kg (d60), 3,2 kg (d90)

FITTING: E27 (alleen led, 60 watt maximaal)

PRIJS: neem contact op voor prijzen

KLEUR: bekijk hier alle kleuren

LEVERTIJD: 2-3 weken